Bijzondere werken

Momenteel lopen er een aantal projecten in de steenhouwerij. Veel grafmonumenten, waarbij weer met zorgvuldigheid een monument is ontworpen samen met de families. Voor de feestdagen hopen wij ze allemaal geplaatst te hebben.  Toen wij de steenhouwerij overnamen was dit met een bepaald doel en bepaalde principes. Op het gebied van grafwerk was dat het uitstralen van een ambachtelijk bedrijf, waar mensen in een gemoedelijke sfeer samen met ons een monument ontwerpen, het liefst ‘out of the box’ denkend en daarbij het gebruik van diverse natuurlijke en/of eigen materialen toejuichen. Wij zijn blij dat mensen ons inmiddels ook op deze manier benaderen en dat ons voorgenomen doel zich dus ook uitspreekt richting klanten.

Naast de lopende particulieren opdrachten voegen wij ook weer 2 bijzondere werken toe aan onze showroom. Allen zelf ontworpen en vervaardigd. Het betreft een basaltzuil met een door onze medewerker sculptuur. Een mooie aanvulling voor onze showroom. De zuil kan uiteraard worden gebruikt als grafmonument, maar kan ook worden gebruikt als urn steen, of als kunstobject. Tussen de foto’s ziet u ook een kleiner sculptuur, deze is ook gemaakt door onze medewerker en tevens te koop.

Van hetzelfde materiaal als bovengenoemde zuil zijn grafkunstenares Chris en Irma momenteel bezig met een mozaïek project. De basaltzuil is nog in ontwikkeling. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de vorderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *