Aanrechtbladen

Aanrechtblad Arabescato

Natuursteen aanrechtbladen in de keuken.

Het blijft een prachtig iets: Aanrechtbladen van graniet, marmer of hardsteen. Strakke granieten bladen, robuuste hardsteen of klassiek marmeren. Naast de uitstraling is de duurzaamheid van een dergelijk blad een groot pluspunt in elke keuken. Wij verzorgen zowel bladen voor zowel nieuwe als bestaande keukens. Deze worden in onze werkplaats allen handmatig vervaardigd. Door onze compleet ingerichte doch ambachtelijke werkplaats en personeel die alle handmatige bewerkingen beheersen is er vrijwel niets onmogelijk.

Het grote voordeel van een aanrechtbladen besteld bij een steenhouwer? Wij verzorgen het proces van inmeten tot montage, en u heeft zelf in de hand hoe het er uit komt te zien. Aanpassingen zijn snel te doen en de levertijd is vele malen sneller dan die van een keukenbedrijf of handelaar die het blad importeur uit het buitenland.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het blad, en die kans is klein gezien wij alleen werken met de beste kwaliteit steen en het zelf vervaardigen, zijn de lijnen kort en de wachttijden ook.  Prijziger? Laat u verrassen, een vrijblijvende offerte is zo gemaakt.

Bent u toe aan een upgrade van uw keuken dan verzorgen wij graag de vervanging van een bestaand blad. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties, onderhoudsadvies- en producten of aanpassingen aan bestaande bladen. Regelmatig zagen wij tweedehands gekochte bladen op maat, of passen wij een bestaand blad aan, aan de nieuwe keuken.

Bent u op deze pagina terechtgekomen voor meer informatie over composiet, keramiek of dekton? Lees dan dit.

 

« 2 van 2 »