Aanrechtbladen

Aanrechtblad Arabescato

Natuursteen aanrechtbladen in de keuken.

Het blijft een prachtig iets: Aanrechtbladen van graniet, marmer of hardsteen. Strakke granieten bladen, robuuste hardsteen of klassiek marmeren. Naast de uitstraling is de duurzaamheid van een dergelijk blad een groot pluspunt in elke keuken. Wij verzorgen zowel bladen voor zowel nieuwe als bestaande keukens. Deze worden in onze werkplaats allen handmatig vervaardigd. Door onze compleet ingerichte doch ambachtelijke werkplaats en personeel die alle handmatige bewerkingen beheersen is er vrijwel niets onmogelijk. Toch kiezen wij er voor om alleen massieve aanrechtbladen te maken. Opdikken d.m.v. verstekken valt niet binnen onze werkzaamheden.

Het grote voordeel van een aanrechtbladen besteld bij een steenhouwer? Wij verzorgen het proces van inmeten tot montage, en u heeft zelf in de hand hoe het er uit komt te zien. Aanpassingen zijn snel te doen en de levertijd is vele malen sneller dan die van een keukenbedrijf of handelaar die het blad importeur uit het buitenland.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het blad, en die kans is klein gezien wij alleen werken met de beste kwaliteit steen en het zelf vervaardigen, zijn de lijnen kort en de wachttijden ook.

Bent u op deze pagina terechtgekomen voor meer informatie over composiet, keramiek of dekton? Lees dan dit.

« 1 van 48 »