Stoepplaten & palen

Onze steenhouwerij heeft al voor diverse winkels, woonhuizen en monumentale panden stoepplaten door heel Nederland verzorgt. Soms ook in combinatie met de alom bekende Belgisch Hardsteen paal. Er zijn hierin diverse mogelijkheden. Naast het vervaardigen van nieuwe stoepplaten, palen, dorpels en neuten, kunnen wij ook oud werk restaureren. Over het algemeen juichen wij restauratie juist toe, aangezien er niets mooier is dan een stuk geleefd Belgisch Hardsteen.

Onze medewerkers beheersen alle handmatige bewerkingen, dit houdt in dat een dergelijk voorwerp handmatig gemaakt wordt en ook kan worden voorzien van handmatige bewerkingen zoals een goede hardsteenpaal vereist. Naast de kennis over natuursteen beschikken wij ook over een grote bouwtechnische kennis, waardoor uw product niet alleen mooi zal zijn, maar ook degelijk gemonteerd zal worden zodat u er de komende decennia zéker geen omkijken naar heeft. Indien nodig leveren wij ook bijbehorende kettingen of buizen. Uw logo of tekst in uw stoeppaal of plaat? Geen probleem. Deze kunnen wij zowel met de hand als met onze zandstraalcabine vervaardigen.

Hieronder treft u enkele voorbeelden van stoepplaten en palen die wij reeds op bestelling en met de hand gemaakt hebben. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

« 1 van 32 »