Contact

Openingstijden showroom : Ma t/m don 9.30-17.00u – Vrij 9.30 – 16.00
Openingstijden werkplaats: Ma/tm don 7.30 -17.00 u – Vrij 7.30 -16.00*
*een enkele keer is de werkplaats wegens werk op locatie gesloten. In dat geval belt u met 0570-605954

U kunt uw grafwerk-afspraak inboeken via onderstaand formulier. Vul deze zo compleet mogelijk in. Wij geven u z.s.m. een terugkoppeling. Voor een graf- of urnmonument en andere asbestemmingen afspraak staat 1,5 uur. Denkt u langer nodig te hebben, klik dan 2 tijdvakken achter elkaar aan.

Toevoegen

Wilt u als particulier langs komen voor bouwwerk, zoals aanrechtbladen, dorpels en vensterbanken? Bel dan met 0570-605954 of stuur een mail naar info@ddsh.nl. Zonder afspraak is de kans ruimschoots aanwezig dat wij geen tijd voor u hebben. Ook vertegenwoordigers dienen per mei 2019 een afspraak te maken. Indien u besluit op de bonnefooi te komen is de kans groot dat de eigenaren reeds een afspraak hebben, of afwezig zijn.

Tom Lamers & Irma Schreurs
De Deventer Steenhouwerij
Arnhemstraat 6
7418CL Deventer

 

3 thoughts on “Contact

 1. Tineke lamers schreef:

  Wat een ontzettend mooie film hebben jullie gemaakt over de geschiedenis van de steenhouwersfamilie. Heb veel respect en bewondering voor de wijze waarop jullie informatie en foto’s bij elkaar hebben gebracht en hebben verwerkt in het fantastische verhaal. Ook veel respect voor de manier waarop jullie samen bouwen aan jullie bedrijf. Echt iets om trots op te zijn.

  Lieve groeten

  1. Richard Jetten schreef:

   Wat een mooi filmpje. En herkenbaar! Veel succes met jullie bedrijf en ik zou graag in contact komen met Tineke en Ton. ( een neef)

 2. vlaanderen schreef:

  DEVENTER STEENHOUWERIJ IS NOG EEN ECHTE STEENHOUWER I.P.V DE VELE AFHAAL-CHINEZEN. hOUD HET VAKMANSCHAP IN ERE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *