Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Albert Bolink Albert Bolink uit Hengelo schreef op 31 januari 2018 om 19:08:
Steenhouwer das pas een zwaar vak. Een steen op je voet, dat bevalt echt niet goed !
C. Héman C. Héman schreef op 29 januari 2018 om 13:33:
Of het om een groot project gaat of even een kleine reparatie, deze mensen staan gewoon direct voor je klaar. Het is altijd gezellig, kopje koffie kan ingepast. Kwaliteit van werkresultaat is subliem en wat ik persoonlijk ook heerlijk vind is de korte lijn van contact, afspraak wordt secuur nagekomen, alles vlot en op tijd. Reuze bedankt!
Pieweeld Pieweeld uit Pieweeld schreef op 26 januari 2018 om 11:27:
Im impressed, I need to say. Actually not often do I encounter a blog thats both educative and entertaining, and let me inform you, you might have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is something that not sufficient individuals are talking intelligently about. I'm very joyful that I stumbled across this in my search for one thing regarding this. http://sealbra58.hatenablog.com/ http://blonk.win/ http://bsshop.win/ http://blonk.win/
Fam Groot koerkamp Fam Groot koerkamp uit Deventer schreef op 15 januari 2018 om 17:15:
We hebben als familie jullie betrokkenheid als zeer prettig ervaren. We wilden een speciale steen voor onze lieve moeder. Door jullie creatieve inzichten en het meedenken hebben jullie voor ons als familie een mooi grafmonument waargemaakt. Wij zijn jullie daar heel erg dankbaar voor, want het heeft voor ons mede door jullie vakmerk nog meer toegevoegde waarde gekregen. Hierdoor hebben wij haar wensen kunnen volbrengen. Bedankt voor alles.
Boris & Sam Boris & Sam uit Amsterdam schreef op 18 december 2017 om 15:16:
Onlangs hebben wij een grafmonument voor onze vader laten maken bij de Deventer Steenhouwerij. Het zoeken naar een geschikt bedrijf was in eerste instantie niet gemakkelijk, maar zodra we door Irma werden ontvangen voelden we direct dat het goed zat. Irma is heel empathisch en meedenkend, en voelde na onze eerste afspraak al precies aan wat wij zochten. Tijdens het proces zijn wij constant op de hoogte gehouden over het verloop op een ontzettend warme en persoonlijke manier, iets wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet en wat extra prettig is wanneer je door een moeilijke tijd gaat. Tevens waren wij tussentijds op elk gewenst moment welkom op de werkplaats om met eigen ogen te zien wat de stand van zaken was. Het eindresultaat was nog beter dan wij hadden durven dromen; het vakmanschap straalt er van af tot in de kleinste details en het monument is exact geworden wat wij er van gehoopt hadden. De flexibele, maar vooral warme en persoonlijke opstelling van Irma in combinatie met het uitmuntende vakwerk van Tom maakt dat wij de Deventer Steenhouwerij bij iedereen zouden willen aanraden. Duizendmaal dank!