Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Louise Louise schreef op 26 juli 2017 om 13:34:
Ik volg jullie al een poos op Facebook en verwonder me iedere keer over jullie service-level. Wat doen jullie mooie dingen met en voor de mensen. Ik ben uitvaartverzorgster geweest in het noorden van het land en ga jullie zeker in mijn achterhoofd houden wanneer ik onverhoopt toch weer met het vak in aanraking kom. Hartelijke groeten Louise Baak.
Wim Wim uit Deventer schreef op 19 juni 2017 om 08:44:
ik heb jullie gezien op de open dag van de begraafplaats aan de raalterweg en een visite kaartje meegenomen die ik kreeg van een aardige jongedame waarmee ik een praatje maakte over jullie bedrijf. inmiddels de website bekeken en jullie verhaal gelezen ik heb niets dan complimenten.
Monique Tijdeman Monique Tijdeman schreef op 18 april 2017 om 12:24:
Een hele goede service, oa huisnummer, naambordje besteld. Goed advies en goede balans tussen prijs/kwaliteit. Hebben passie voor het vak en dat straalt eraf! Ga zo door!
Jelga Jelga schreef op 18 januari 2017 om 16:27:
Wij hebben de grafsteen voor mijn vader hier laten maken. Dat ging precies zoals wij het wilden, met de juiste mate van betrokkenheid en een prachtig resultaat.
wim wim uit deventer schreef op 8 januari 2017 om 22:34:
onze wens was een zwerfkei op het graf.Dat is moeilijk om uit te leggen. Toch begrepen Irma en tom welke richting wij wilden en zij maakten een foto collectie van stenen bij de importeur. Inderdaad is de keus gevallen op een van die stenen. Dehulp en de afwerking zijn uitstekend geweest.
Jolanda Wildschut Jolanda Wildschut schreef op 2 januari 2017 om 12:24:
Super bedrijf. Hart voor de zaak. Kennis van het werk. En goed meedenkend. Oh ja ook niet geheel onbelangrijk ... prijs is ook heel netjes!
Trudy Trudy schreef op 12 december 2016 om 20:56:
Onlangs hebben jullie het grafmonument op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg netjes uit. Wij, mijn vader, zussen en ik, hebben de samenwerking met Irma en Tom als zeer prettig ervaren. Open, warm en betrokken. Heel fijn! Bedankt.
Rinus Rinus schreef op 19 november 2016 om 09:08:
Ik kwam hier via via terecht. Nooit geweten dat dit werk nog bestond. Ben erg geïnteresseerd in ambachtswerk en kom graag een keer kijken.
Robert Robert uit Zaanstad schreef op 9 november 2016 om 15:55:
Prachtig vak bedrijf. Goed dat dit naast alle bedrijven die alleen of merendeel computergestuurde apparatuur gebruiken nog bestaat. Complimenten vanuit Noord Holland.
Eveline Eveline uit Deventer schreef op 19 oktober 2016 om 17:35:
Namens mij en mijn opa en de rest van de familie wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie grafsteen. Het is heel mooi geworden en precies wat we in gedachten hadden,we zijn er heel blij en gelukkig mee!
Ria Oonk Ria Oonk schreef op 7 september 2016 om 09:39:
kwaliteit en vakmanschap dat is wat steenhouwer doet met passie een prachtig product leveren . top
Melanie Sibbald Melanie Sibbald schreef op 7 september 2016 om 09:38:
Als je kind is overleden en je moet een steen gaan uitzoeken is het zo ontzettend fijn als de mensen zo betrokken en meelevend zijn zoals Irma en Ton. Je hebt dan al zoveel aan je hoofd en dan is het alleen maar fijn dat je direct al een vertrouwd gevoel hebt dat het met de steen wel goed komt. Het is een geweldig mooi monument geworden
Aartsen Aartsen schreef op 7 september 2016 om 09:37:
Op het graf van mijn man ,heb ik zeer recent een grafmonument laten plaatsen, door de Deventer steenhouwerij. Vanaf het begin was het contact met de heer Tom Lamers prettig. Wij mijn dochter en ik werden goed geïnformeerd wat de mogelijkheden waren, en er waren voorbeelden te zien .Tijdens het proces werden we op de hoogte gehouden ,mochten kijken… .. zelfs foto’s op de mail over proces Over de dag van plaatsing werd ik gebeld, en dezelfde dag kon ik gaan kijken. Het is een mooi monument geworden waar ik zeer tevreden over ben. Mevr. Aartsen
Rommers Rommers schreef op 7 september 2016 om 09:36:
Gm Irma, Als jullie steeds van die lage rekeningen sturen wordt je nooit rijk! 😉 Maar hartelijk dank voor de voortreffelijke service. Het sieraad staat inderdaad al bij me thuis en komt er prachtig uit. Factuur is voldaan plus extraatje voor kistje bier. Kan Tom zijn vochtverlies aanvullen....
Eva Roeters Eva Roeters schreef op 7 september 2016 om 09:35:
Dit is toch machtig mooi! Heel plaatsvervangend trots op Irma en Tom en hun De Deventer Steenhouwerij!!
Peggy van Lokven Peggy van Lokven schreef op 7 september 2016 om 09:34:
Yesyes ons naambord van De Deventer Steenhouwerij is binnen !! Kijken of Kevin hem straks op kan hangen !!! Dan zal ik een foto posten, ben er zoooo bij mee !!!
Broekate Broekate schreef op 7 september 2016 om 09:34:
Vandaag het naambord binnengekregen, hij is ontzettend mooi!!!! Nogmaals heel erg bedankt 😀