Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Fam Groot koerkamp Fam Groot koerkamp uit Deventer schreef op 15 januari 2018 om 17:15:
We hebben als familie jullie betrokkenheid als zeer prettig ervaren. We wilden een speciale steen voor onze lieve moeder. Door jullie creatieve inzichten en het meedenken hebben jullie voor ons als familie een mooi grafmonument waargemaakt. Wij zijn jullie daar heel erg dankbaar voor, want het heeft voor ons mede door jullie vakmerk nog meer toegevoegde waarde gekregen. Hierdoor hebben wij haar wensen kunnen volbrengen. Bedankt voor alles.
Boris & Sam Boris & Sam uit Amsterdam schreef op 18 december 2017 om 15:16:
Onlangs hebben wij een grafmonument voor onze vader laten maken bij de Deventer Steenhouwerij. Het zoeken naar een geschikt bedrijf was in eerste instantie niet gemakkelijk, maar zodra we door Irma werden ontvangen voelden we direct dat het goed zat. Irma is heel empathisch en meedenkend, en voelde na onze eerste afspraak al precies aan wat wij zochten. Tijdens het proces zijn wij constant op de hoogte gehouden over het verloop op een ontzettend warme en persoonlijke manier, iets wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet en wat extra prettig is wanneer je door een moeilijke tijd gaat. Tevens waren wij tussentijds op elk gewenst moment welkom op de werkplaats om met eigen ogen te zien wat de stand van zaken was. Het eindresultaat was nog beter dan wij hadden durven dromen; het vakmanschap straalt er van af tot in de kleinste details en het monument is exact geworden wat wij er van gehoopt hadden. De flexibele, maar vooral warme en persoonlijke opstelling van Irma in combinatie met het uitmuntende vakwerk van Tom maakt dat wij de Deventer Steenhouwerij bij iedereen zouden willen aanraden. Duizendmaal dank!
Rob Rob uit Hoensbroek schreef op 31 oktober 2017 om 11:44:
Vakmannen ze bestaan nog!
kardiodo kardiodo uit kardiodo schreef op 27 september 2017 om 03:27:
I like what you guys are up to. Such intelligent work and reporting! Keep up the superb works guys.
Louise Louise schreef op 26 juli 2017 om 13:34:
Ik volg jullie al een poos op Facebook en verwonder me iedere keer over jullie service-level. Wat doen jullie mooie dingen met en voor de mensen. Ik ben uitvaartverzorgster geweest in het noorden van het land en ga jullie zeker in mijn achterhoofd houden wanneer ik onverhoopt toch weer met het vak in aanraking kom. Hartelijke groeten Louise Baak.