Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Wim Wim uit Deventer schreef op 19 juni 2017 om 08:44:
ik heb jullie gezien op de open dag van de begraafplaats aan de raalterweg en een visite kaartje meegenomen die ik kreeg van een aardige jongedame waarmee ik een praatje maakte over jullie bedrijf. inmiddels de website bekeken en jullie verhaal gelezen ik heb niets dan complimenten.
Monique Tijdeman Monique Tijdeman schreef op 18 april 2017 om 12:24:
Een hele goede service, oa huisnummer, naambordje besteld. Goed advies en goede balans tussen prijs/kwaliteit. Hebben passie voor het vak en dat straalt eraf! Ga zo door!
Jelga Jelga schreef op 18 januari 2017 om 16:27:
Wij hebben de grafsteen voor mijn vader hier laten maken. Dat ging precies zoals wij het wilden, met de juiste mate van betrokkenheid en een prachtig resultaat.
wim wim uit deventer schreef op 8 januari 2017 om 22:34:
onze wens was een zwerfkei op het graf.Dat is moeilijk om uit te leggen. Toch begrepen Irma en tom welke richting wij wilden en zij maakten een foto collectie van stenen bij de importeur. Inderdaad is de keus gevallen op een van die stenen. Dehulp en de afwerking zijn uitstekend geweest.
Jolanda Wildschut Jolanda Wildschut schreef op 2 januari 2017 om 12:24:
Super bedrijf. Hart voor de zaak. Kennis van het werk. En goed meedenkend. Oh ja ook niet geheel onbelangrijk ... prijs is ook heel netjes!