Poëziewedstrijd

2018 is voor ons een bijzonder jaar. Een jaar om 150 jaar vakkennis en passie voor natuursteen te vieren. Het hele jaar zijn er diverse acties en wedstrijden, waaraan iedereen mee mag en kan doen. De poëziewedstrijd is er één van.

Dichters en taalkundigen opgelet. Ontwerp jij voor één van onze urnen een prachtige tekst? Misschien win je dan wel onze poëziewedstrijd. Insturen kan via de mail of onze Facebook pagina. Uit de inzendingen kiezen wij 6 geschikte teksten, welke ook daadwerkelijk in de urn uitgevoerd worden in hand gehakte letters. Uiteraard is de ruimte beperkt en is er geen plaats voor lappen tekst. De letters moeten doordat alles met de hand wordt gehakt ook redelijk groot zijn. Het heeft dus geen zin om een complete dichtenbundel of 6 versig poëziestuk door te sturen. Kort, maar krachtig is de boodschap. Inspiratie? Leven, afscheid en liefde. Mochten we jou tekst wel heel geschikt vinden ondanks dat het niet in zijn geheel past, dan kunnen we ook altijd nog een deel knippen uit het door jou ingestuurde exemplaar.

Er worden uiteindelijk op zondag 17 juni  6 deelnemers uitgekozen. Deze 6 teksten worden op Facebook gezet. Door middel van het aantal likes op jouw gedicht wordt de winnaar bekend.  De urn wordt als het goed is ook écht verkocht en wordt daarna standaard in onze collectie opgenomen. Wat je wint? Eeuwige roem, want de urn krijgt jouw naam en je vergaart hiermee dus algemene bekendheid op onze website en Social Media.

Doe jij mee? Of ken je iemand die een kei is met woorden? Wij horen graag van je.

 

One thought on “Poëziewedstrijd

  1. Wilma vd Berg schreef:

    Geleefd met een lach en een traan,
    nog heel dichtbij maar toch ver hier vandaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *