Tijdelijk fysiek gesloten !

Als bedrijf hebben wij de verantwoording voor uw gezondheid en die van ons personeel. Vandaag werden de nieuwe maatregelen bekend en zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij uw en onze veiligheid niet langer kunnen garanderen. Ook voor ons treed hiermee een onzekere tijd aan, maar gezondheid van de medemens gaat altijd voor!!

Wegens de dreiging van het Corona virus zijn wij dus tot onbepaalde tijd fysiek gesloten.  Dit houdt in dat u niet meer kunt langs komen in onze showroom of werkplaats. Wel kunt u nog een bestelling plaatsen, via e-mail . De bestelling wordt door u buiten de poort afgehaald, om alle risico’s te beperken.  Het kan zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn.

Lopend grafwerk wordt afgewerkt in overleg met families en geplaatst zolang de overheid het toelaat. Stenen worden door ons nog steeds afgehaald in opdracht van uitvaartverzorgers. Wilt u toch persé een afspraak voor grafwerk? Dan is dit mogelijk maar alleen middels Skype cq. videobellen. Ook kunnen wij u op vraag een brochure toezenden (welke we normaliter nooit versturen). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *