Werkwijze tweedekans-grafstenen

Wegens groot succes moeten wij na een jaar het werkgebied voor het afhalen van ‘tweedekans -stenen’ aanpassen. Ons werkgebied is geminimaliseerd tot Overijssel en sommige delen van Gelderland. Voor andere regio’s verwijzen wij u door naar https://www.circlestone.nl/. We krijgen stenen aangeboden uit héél Nederland, maar komen er niet meer aan toe deze allemaal af te halen. Wij schieten hiermee ons doel voorbij en moeten families té hoge kosten rekenen om al onze (reis)kosten nog te dekken.

LET OP: De bij Circle Stone aangesloten natuursteenbedrijven hebben een andere zienswijze op verwerking van de stenen dan wij. Bij ons ligt de nadruk op budget én hergerbuik, bij bovengenoemde alleen op hergebruik. Prima initiatief en wij juichen dit ook zeer zeker toe, maar gezien onze benadering en de bekendheid die wij hiermee hebben gekregen, willen wij u wel op de verschillen wijzen. Overigens hebben wij ons, om ons bereik te vergroten, wél bij Circle Stone aangemeld vandaag. Plaatsen doen wij overigens wel door heel Nederland!

Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier

One thought on “Werkwijze tweedekans-grafstenen

  1. C.A.M. Nijkamp-Kempink schreef:

    Gelezen dat u bedrijf grafstenen voor hergebruik geschikt maakt.
    De grafsteen van mijn komt vrij. Hij ligt begraven op Pleegste te Raalte. Grafrechten zijn 20-11-“18 verlopen. Graag zie ik, dat de steen weer voor hergebruik geschikt gemaakt wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *