Woonaccessoires

MARBLELICIOUS

Dat zeggen wij van onze nieuwe DDSH wooncollectie. Onder andere deze mooie marmeren bijzettafels. Made in Deventer! Geen b-keus natuursteen met massa productie in lage-lonen-landen, maar kwaliteitsnatuursteen uit Italië, Spanje en Noorwegen. Nero Marquina (zwart), Arabescato (wit) en Labrador Antique (bruin).  Elk exemplaar is uniek, want elk stuk natuursteen is dat ook.

Marble, here, marble there, marble everywhere. Marmer is helemaal terug van weggeweest. Zowel in kleding als in interior-design is de marmerprint weer helemaal in opkomst. Naast dat het ontzettend tijdloos en cool is, is het ook nog eens duurzaam. En zeker wanneer je het bij ons aanschaft, want wij garanderen je dat er geen slechte omstandigheden zijn geweest in onze werkplaats tijdens het maken ervan !

Voor € 140,- heb jij al zo’n kek tafeltje, koop je er twee, of zelfs drie dan maken we natuurlijk een mooi prijsje! Liever een andere vorm, of een eigen onderstel? Geen probleem, wij helpen je graag. Om het af te maken doe je er natuurlijk een setje Carrara marmeren onderzetters bij. 6 stuks voor € 12,50. Ga jij ook voor duurzaam design? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *