Workshops & Tutorial steenhouwen

We hebben het al vaker gezegd, als je een grote mond hebt over de teloorgang van je ambacht, moet je er ook wat mee doen. Iedereen weet dat onze werkplaats openstaat voor mensen die iets willen leren, of hun aangeleerde vaardigheden willen verbeteren. De open middagen pakken we dit jaar rond het voorjaar weer op. Altijd op vrijdagmiddag, naar gelang onze drukte het toelaat.

Ik ben meester-steenhouwer en heb een 7 jarige opleiding genoten, waarvan merendeel in internaatvorm in Duitsland om gediplomeerd steenhouwer te worden, de 5e generatie van mijn familie. Inmiddels ben ik ook alweer 27 jaar allround-steenhouwer. De workshops zijn alleen geschikt voor mensen die voor hun werk of bedrijf met steenhouw-werk in aanraking komen. Je bent lichamelijk gezond en niet bang voor stof. De workshops steenhouwen zijn gratis, materiaal/gereedschap tegen kostprijs.

Aansluitend op de workshops produceren wij vanaf dit voorjaar een reeks online tutorials voor geïnteresseerden. Alle ambachtelijke bewerkingen en basiskennis van steenhouwen komen hierbij aan bod. De video’s zijn gratis te bekijken en voor iedereen toegankelijk. Tevens is er op ons platform ruimte tot vragen stellen. Ons doel: Kennis delen t.b.v. ons mooie ambacht. Meer info? info@ddsh.nl t.a.v. Irma.

One thought on “Workshops & Tutorial steenhouwen

  1. Aga Rijnboutt schreef:

    graag ontvang ik info (data) over de workshops.

    met vriendelijke groet,
    aga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *